DiRT Rally е безплатна за изтегляне в Steam до 16 септември

9
3766

Няма уловка. Цъкате, теглите, ваша е.

Преди няколко седмици можехте да получите Dirt Rally на Codemasters безплатно като абонирате за бюлетина на The Humble Store. Вече можете да си изтеглите реалистичният рали симулатор безплатно просто като влезете в Steam преди 16 септември. След като го направите, остава ваша завинаги.

Това е доста добра оферта при условие, че не струва нищо повече от 3-4 кликания на мишката. В ревюто си, PC Gamer я наричат „най-добрата рали игра от години.“ От ревютата в Steam – които са над 20 000 – 87% са положителните, така че е много вероятно да ви хареса. И като черешка на тортата – играта има пълна поддръжка за Oculus VR. Никак не е зле за игра, намалена на 100%.

Тук можете да намерите страницата на играта в Steam.

А за тези от вас, които не са запознати с играта:

 

Dirt Rally е рали симулатор, който излезе през 2015 година. В него имате възможността да се състезавате с над 40 от най-известните и обичани рали автомобили (като Mini Cooper S, Subaru Impreza, Audi Quattro, Mitsubishi Lancer Evolution X) по над 70 трасета в Гърция, САЩ, Уелс, Монако, Германия, Швеция и Англия. Разработена е от Codemasters, които имат богата история в този жанр с обичаната поредица Colin McRae Rally.

БЕЛЕЖКА: Към 15:00, 16.09.2019 изглежда, че проблемът е отстранен и играта може да се изтегли нормално.
БЕЛЕЖКА: Поради проблем от страна на Steam, много потребители по света се оплакват, че не могат да изтеглят играта след като са я „добавили“ към библиотеката си. Но някои от тях са намерили заобиколен начин да изтеглят играта:

1. Отворете „Run“ (Изпълни) прозореца в Windows (Windows key + R) и в полето напишете следната команда:

 steam://open/console

2. В отворената конзола на Steam напишете следната команда:

download_depot 310560 310561 2973605303453122986

3. Изчакайте играта да се изтегли. При този метод на изтегляне няма да видите играта в раздел "Downloads" изтегляния, но броячите за натоварване на мрежата в горната лява част работят нормално. Изтеглянето ще отнеме време, тъй като пакета е около 26 GB. 

Временното местоположение на файловете е в:

C:/Program Files(x86)/Steam/steamapps/content/app_310560

Уверете се, че имате достатъчно място на дяла, на който се намира инсталацията на Steam, тъй като при този метод изтеглянето ще стане там независимо от настройките.

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
6 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
MCMXLVIII
MCMXLVIII

При мене нещо се прееба – взех я и като тръгна да я инсталирам, само рефрешва страницата. Пише, че вече е налична в библиотеката ми, а там я няма. Писах на Steam Support-а, ама те докато ми обработят case-а, тя вече няма да е free сигурно…

dardvei
dardvei

И при мен така.

lxa
lxa

и при мен

Умен гущер
Умен гущер

Явно не било само при мен.

Д-р Петров
Д-р Петров

И при мен…

DartVader
DartVader

Преди около 30мин. пробвах да я сваля,получи се и без да се налага да изписвам въпросните команди.

Мистър Йес
Мистър Йес

След като веднж съм я инсталирал, ако след една седмица си форматирам диска, ще мога ли с новия уиндоус пак да инсталирам играта безплатно?

sixkiller
sixkiller

Да, остава в Steam акаунта ти. 😉