Dishonored ще може да се превърти за около 12 часа

0
25

Игралната компания Arkane Studios разкри, че екшънът от първо лице Dishonored ще може да се превърти за около 12-14 часа, ако геймърите следват най-преките пътища и просто прелитат през нивата. Естествено, това не се препоръчва на тези, които целят да получат максимално удоволствие от заглавието, съобщи Eurogamer.

Ако изследвате терена и се възползвате от всички идеи на създателите на играта можете да си осигурите поне 28 часа на чисто забавление с Dishonored. Хибридната игра ще предложи преживявания, които варират от екшън до промъкване под прикритие из по-опасните места.

Междувременно беше потвърдено, че в играта ще има шест основни сили и още четири пасивни, които ще бъдат достъпни на геймърите. Богат ще бъде наборът от оръжия, инструменти и малките заклинания. Създателите на играта са обещали, че ще бъде невъзможно целият разнообразен инструментариум да бъде използван при едно изиграване. Така ще се гарантира, че геймърите ще видят интересни неща дори да са минали веднъж през приключението.

Dishonored се очаква наесен за основните конзолни платформи PlayStation 3 и Xbox 360, както и за Microsoft Windows. Играта е неовикториански стиймпънк и ще бъде издадена от Bethesda Softworks.

Играчите ще трябва да влязат в ролята на Корво Атано – легендарен телохранител, пазил Императорката – търсещ отмъщение от Лорд Регента, който го е натопил за нейното убийство.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари