През 2019 година Disney възнамерява да отвори вратите на нов парк хотел за развлечения, изцяло създаден по мотиви на франчайза „Междузвездни войни“.

Посетителите могат да вземат участие в своеобразна ролева игра и да изпълняват интересни мисии. По време на събитието D23 Expo бе публикувана нова интересна информация за бъдещия парк хотел.

В хотела гостите трябва да носят облекло в стил легендарната фантастична сага, а в прозорците ще се показват космически пейзажи и планети. По този начин гостите ще могат да се почувстват като истински персонажи от Star Wars. Всички ще получат статута гражданин на галактиката. Всеки гост на хотела още с влизането си ще получава своя уникална история, с която ще трябва да живее на територията на парк хотела. Буквално всяка минута на гостите ще бъде наситена с приключения и разнообразни мисии.

Във вътрешността на хотела ще бъде изградена гигантска космическа станция, илюминаторите на която гледат в открития космос. Именно тя ще трябва да бъде изследвана от посетителите.

Всичко това прилича на великолепния филм „Западен свят“ (Westworld) и е добре замислено. Ще има два подобни парка – единият в калифорнийския Дисниленд, а вторият – в Disney World във Флорида.

Парк хотелите вече получиха името Galaxy’s Edge и ще отворят вратите за първите посетители през 2019 година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за