DLC за Metal Gear Online позволява да играете с Quiet

0
32


Konami анонсираха излизането на ново DLC за Metal Gear Online, онлайн компонентът за MGS5.

Cloaked in Silence – кръстено по подобие на едноименната мисия в MGS5 – добавя сериозен пакет със съдържание, с който и възможността най-после да играете пълноценно с Quiet. Такава възможност имаше и досега в MGS5 с неофициален и недобре оптимизиран мод. Освен това тук присъстват и нови карти, както и изцяло нова характеристика: Appeal Action. въпросните карти са три, и те са:

Coral Complex: среда, посветена на базата-майка, която ще позволи на играещите да достигат до високи кули и да използват големи контейнери за съхранение на припаси и материали, както и други външни обекти за прикритие.

Rust Palace: Разположена в Афганистан. това е голяма сграда на много нива. Полуразрушената външна структура на сградата предоставя оскъдни възможности за прикритие, но вътрешните помещения предоставят множество възможности за това.

Azure Mountain: Открито поле в безкрайната африканска шир. Широкото пространство и малко на брой сгради предлагат малки възможности за укритие, като единствената по-масивна изпъкналост на терена е огромна скала, известна, като „Люлката на духовете”.


Звездата на предстоящия пакет със съдържание за MGO ще е разбира се красивата и тиха Quiet, а заедно с DLC-то, което ще се продава за $3.99, Konami ще публикуват и безплатно обновление, което ще нанесе баланс по геймплея и по-конкретно в стрелбата. Cloaked in Silence излиза през март.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари