През тази седмица Capcom публикува ново видео към Resident Evil Village Gold Edition изданието и Winters’ Expansion допълнението. Чрез него получавате достъпа до изцяло нови герои, повече нива и допълнителни подобрения.

Събитията в Winters’ Expansion се развиват пет години след показаните в Resident Evil 7 и акцентират над фамилия Уинтърс, а Итън се изправя пред нови врагове в изолирано от света селце. Голямото завръщане тук прави Mercenaries. Режимът, който за последно присъства в Resident Evil 6, ви изправя пред предизвикателството да се справите с орди от врагове за ограничен период от време и да отключвате нови способности за героя си и награди. Тук ще може да играете с великолепната и неповторим Алсина Димитреску, да използвате силите на Карл Хайзенберг и като Крис Редфилд. Ще може да използвате всички способности и гняв на Димитреску, за да унищожавате неживите чудовища или да призовете нейните дъщери за допълнителна мощ.

Що се отнася до Лорд Хайзенберг, вие получавате неговия огромен чук и способността да управлявате магнитните течения, заедно с непобедимите Soldar Jets. Крис Редфилд, който също участва в The Mercenaries Additional Orders ще може да активира със своя удар Onslaught, което му дава възможност да се движи и презарежда, Той ще може да получава помощ от Hound Wolf Squad и чрез своя локатор да маркира техните цели.

Заедно с новите герои и режима, тук ще получите и две нови нива: Bloody Village и Bloody River, заедно с по-дребни промени, насочени към подобряване на общото представяне.

Resident Evil Village Gold Edition включва в себе си базовата игра и код за Winters’ Expansion. режим, чрез който ще играете в перспектива от трето лице, режимът The Mercenaries Additional Orders и DLC пакета Shadows of Rose, което разказва историята на дъщерята на Итън, 16 години след кампанията, както и The Trauma Pack

Resident Evil Village Gold Edition и Winters’ Expansion излизат в края на октомври и вече могат да се поръчат.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари