DLC-то за Halo Wars 2 – Colony, което би трябвало да излезе по-рано този месец, е отложено поради ужасен проблем. Изглежда феновете ще имат нужда от още търпение, за да командват армиите си по нов начин – но не и преди екипът да поправи нов неочакван бъг, свързан с новите бойни единици, Плъзгачите (Skitterers). Те могат да бъдат вградени в приятелски единици в ролята на автоматични оръдейни кули. Проблемът е там, че веднъж прицелили се, Плъзгачите продължават да стрелят по враговете си въпреки разстоянието, дори и целта да е на другия край на картата. Според разработчиците това е прекалено евтин експлойт, който мигновено ще доведе до негативни преживявания, както и „много сол от играчите под прицел“.

Така че вместо да пусне повредено DLC навреме, 343 Industries реши на първо място да поправи бъга. Студиото коментира: „Колкото и да мразим да предаваме феновете и да не си спазваме обещанието, задържането на DLC-то се налага за да е сигурно, че всички проблеми са оправени, и въпреки че е болезнено, е нужна стъпка“. Любопитните могат да прочетат цялата публикация във форума Halo Waypoint.

Това отлагане означава, че настоящият сезон на класиране ще продължи и тази седмица, докато Colony DLC не излезе. То ще включва допълнително две нови постижения и осем Блиц Карти. Да се надяваме, че до края на седмицата допълнението ще бъде достъпно.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари