Don’t Nod (преди известни, като Dontnod Entertainment), известни с игри, като Remember Me и Life is Strange, анонсираха своята следваща игра. Това е наративно преживяване с името Harmony: The Fall of Reverie, което излиза това лято.

От описанието и публикуваните на сайта на играта кадри изглежда, че Harmony: The Fall of Reverie ще е нещо напълно различно от всичко, което Don’t Nod са ни представяли до този момент. От сложната структура до цялостната визия на играта, Harmony: The Fall of Reverie изглежда наистина любопитно.

Действието на играта се развива в близко бъдеще и ви представя главната героиня на историята Поли. Тя се завръща в родния си град след трайно отсъствие, за да потърси мистериозно изчезналата си майка. Но когато се завръща в градчето, Поли открива, че то се е променило много и могъща мегакорпорация заплашва съществуването му. Скоро след пристигането си тя открива, че притежава дарбата на ясновидството и това ще ѝ помогне за спасяването на градчето. С тази си сила Поли ще трябва да се справи с една много сложна задача – да възстанови хармонията между света на хората и този на боговете.

Нейната дарба я свързва с Блян, царството на Вдъхновенията човешки: Слава, Власт, Хаос, Връзка, Истина и Блаженство. „В този свят Поли става Хармония, богиня, която притежава властта да избира вдъхновенията, които в крайна сметка ще властват на Блян и трябва да възстановят баланса между световете на боговете и нашия“, гласи част от анонса на играта.

Дали, като Поли или Хармония, всяко ваше действие ще има последствия и в двата свята, като те на свой ред ще имат различни ефекти върху цялостната история. Ще получите възможност да виждате тези последствия от възможните действия в Авгурия, специално табло в играта и израз на предсказателските способности на Поли. Освен това, независимо от избора ви, вие ще получавате специални кристали от Вдъхновенията, които ще отключват различни пътеки на важни кръстопътни точки в Авгурия. Те ще помогнат за промяната на хода на историята и в крайна сметка – съдбата на човечеството. Harmony: The Fall of Reverie излиза през юни.

МИНИМИАЛНИ СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ:

  1. Operating System: Windows 8 (64-bit)
  2. Processor: Intel Core i5-4570T / AMD Ryzen FX-4300
  3. RAM: 4 GB
  4. Graphics card: Nvidia GeForce GTX 650 / AMD Radeon HD 7750 (1 GB VRAM).
  5. Disk space: 10 GB

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ СИСТЕМНИ ИЗИСКВАНИЯ:

  1. Operating system: Windows 10 (64-bit)
  2. Processor: Intel Core i7-6700K / AMD FX-4350
  3. RAM: 8 GB
  4. Graphics card: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 460 (4 GB VRAM).
  5. Disk space: 10 GB

Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари