Dontnod с подробности за Vampyr

0
21


Dontnod Entertainment получи сериозна подкрепа за епизодичното си sci-fi приключение Life is Strange, като още преди появата на последния сезон и анонса за работата по втория сезон, студиото обяви, че работи по нова игра – Vampyr. Малко неща бяха известни досега относно играта, но вече имаме повече подробности, тъй като Филип Моро, игрови директор на Vampyr се появи на страниците на официалния блог на PlayStation, за да даде повече подробности за заглавието.

Подобно и на Life is Strange, акцент в играта ще е взаимодействието с околната среда и с другите герои, за да напредвате напред. Комбатът ще е интуитивен, като ще може да се възползвате, както от различни импровизирани оръжия, така и от вампирските ви способности.

Действието на играта ще се развива в Лондон през 1918г. по време на епидемията от испански грип. Самата среда ще е готическа, мрачна и характерно за Лондон, мъглата често ще ви следва навсякъде. Имайки предвид, че става въпрос за края на Първата световна война, може да очаквате да усещате чувството на отчаяние и тъга по улиците, заедно с паниката  и страха, причинени от върлуващата страшна болест. Вие ще бъдете поставен в ролята на Джонатан Рийд, служил във войната като лекар. Джон се е превърнал във вампир и се бори със себе си и новата съдба, но това съвсем не е толкова лесно.

И тук всяко действие ще води след себе си последствия. Вампирите е нужно да се хранят и Джонатан ще има нужда да оцелява, но отнемайки живота на един или друг човек ще влияе на бъдещите събития в играта. Кого да убиете и над кого да се смилите? Кой е отрицателен герой и кой не е.

Играта излиза през 2017г. за PS4. Vampyr си има вече сайт, който обаче е доста постен засега – нещо, което Моро обещава съвсем скоро да се промени.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари