Dontnod Entertainment (Life is Strange, Vampyr) изнесе новия си финансов доклад, от който става ясно, че студиото е заето с цели шест проекта в момента, които са в концептуална и предпродуктова фаза. Един от тях е игра, чиито издател ще е Focus Home Interactive, но по всичко изглежда, че не става въпрос за нов Vampyr.

През последната година, периодът, който се обхваща в отчета, студиото е започнало работата по два проекта с имена Project 7 и Project 8, съответно. Първата игра е заглавие, чиито права принадлежат изцяло на Dontnod. То се разработва от новия клон на студиото в Монреал и се ръководи от изпълнителния продуцент Люк Багадуст и творческия директор Мишел Кох. Другата игра е съвместен проект с Focus Home Interactive. Освен тези две заглавия, Dontnod Entertainment работят по четири други игри. Те ще се издават от студиото и се намират в съвсем начален на разработка. Няма информация относно тях, но със сигурност никое от тях няма да е нов Life is Strange. Както вече ви споделихме, издателят и Dontnod се разделиха, като правата за заглавието принадлежат на Square Enix. Новата игра от света на Life is Strange има за разработчик Deck Nine.

Още през миналата година, Dontnod заявиха амбиции да издават сами повече от игрите си и както разбираме от доклада, този план се движи по график. Това ще бъде подпомогнато от две стратегически цели, които заявява студиото: създаването на повече игри и присъствие на мобилния пазар в Азия.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари