DOOM Eternal преминава към енджина CryEngine

5
645

Bethesda Softworks и студиото id Software обявиха намеренията си да портнат екшън играта от първо лице DOOM Eternal към новия енджин CryEngine. По този начин разработчиците възнамеряват в най-кратки срокове да добавят в този гейм проект поддръжката на технологията за трасиране на лъчите, която е вградена в някои графични карти на AMD и Nvidia. Да си припомним, че досега разработването на DOOM Eternal ставаше на id Tech 7.

Освен това, Bethesda Softworks заяви, че няма да продава версията за персонални компютри на тази игра в своя фирмен онлайн магазин Bethesda Store, както и в популярната онлайн услуга Steam. DOOM Eternal вече е ексклузивна за Epic Games Store. И още, всички които направят предварителни поръчки за закупуването на тази игра, ще получат и копие на Fallout 76.

Събитията в играта DOOM Eternal се разгръщат в най-различни места на Слънчевата система. Засега са известни различни локации на Земята и на Фобос (спътника на Марс). Както и преди, геймърите трябва да унищожават пълчища демонични орди. Разработчиците обещават подобрена система за убиване на враговете, нови умения, нови оръжия и различни модификации за тях. Повече подробности за DOOM Eternal компанията Bethesda обеща да сподели на предстоящото изложение E3 2019, което ще протече от 11-ти до 13-ти юни тази година в Лос Анджелис.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
5 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари