Ducktales: Remastered се завърна отново в Steam

0
198

Всеки почитател на Scrooge McDuck ще се зарадва да чуе, че Ducktales: Remastered официално се завръща в платформата на Steam. Вероятно наблюдателните измежду вас се досещат, че миналата година играта изчезна, което остави мнозина да спекулират. След като Capcom обяви пред всички, че Ducktales: Remastered ще бъде свалена от всички дигитални магазини, те пуснаха разпродажба с до 75% намаление като “сбогуване” с феновете. Странното е, че не излезе каквото и да било становище, което да обосновава подобно решение. А още по-объркващото е, че разработчика не споделя защо играта внезапно се завръща.

Както подсказва самото заглавие, Ducktales: Remastered е римейк на 8-битовото заглавие DuckTales. Вие играете със Scrooge McDuck, събирайки монети и съкровища по пътя си – вероятно за да ги прибавите към огромния трезор пълен със злато, в който стария McDuck обича да плува.

Макар и Capcom да спестяват детайлите около изчезването и завръщането на играта, те публикуваха доста умела блог публикация, която приканва феновете да се завърнат отново, казвайки, че е “идеалното време да се впуснете в приключения, особено ако сте пропуснали предния път.” Не е ясно дали става въпрос за римейка или оригинала.

Независимо от това, ако сте почитатели на DuckTales, мисля, че няма по-подходящ момент от този да се сдобиете с копие, да не би пак да изчезне без следа.

Можете да закупите Ducktales: Remastered в Steam за 13,99€. Въпреки, че не са много на брой, настоящите ревюта са доста положителни. 

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари