Dungeons & Dragons Online: Menace of the Underdark тръгва на 25 юни

0
14

Първият голям експанжън за масираната онлайн игра Dungeons & Dragons Online ще дебютира на 25 юни. Новината беше съобщена от Warner Bros Interactive Entertainment, цитирани в Eurogamer. Името на новото разширение е Menace of the Underdark.

Експанжънът ще бъде достъпен за предварителна поръчка от американските и европейските геймъри. Тези, които предплатят разширението, ще получат достъп до някои ексклузивни екстри. Сред тях е включена възможност за превръщане в силни животни и нов пакет с мисии, които са предназначени за играчи, които са между 15 и 25 ниво.

През тази седмица съдържанието на Dungeons & Dragons Online беше обновено с пакета Web of Chaos, който играе ролята на въведение в Menace of the Underdark. Вече са включени нови приключения, които предлагат на геймърите достъп до невиждани карти, подземия и още задачи.

Dungeons & Dragons Online работи на принципа „free to play”. Основният достъп е безплатен, а налице са множество платени продукти, които помагат за ускоряване на прогреса в играта. Заглавието се разработва от игралното студио Turbine и дебютира в началото на 2006 година. Прогресът в играта се извършва на стандартен принцип. Успешното завършване на всяка мисия качва нивото на персонажа и го прави по-силен. Dungeons & Dragons Online е екшън с ролеви елементи и позволява на геймърите да се обединяват в групи с максимум шест члена, за да изпълняват различни задачи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари