DX9 бенчмарк на World of Planes

0
403

Gaijin Entertainment публикуваха видео, демонстриращо енджина на ММО екшъна World of Planes. Кадрите са взети от алфа-версията на играта и представляват своеобразен бенчмарк на DX9 ефектите.

Авторите работят над играта от 2009 и са добре познати на всички фенове на самолетните симулатори с IL-2 Sturmovik:Birds of Prey, Wings of Prey and Apache: Air Assault. Системата за реалистично пресъздаване на щетите е доусъвършенствана – вече всеки куршум ще нанася видими повреди по самолетите, като от значение ще е дори ъгълът на попадение.

Gaijin Entertainment твърдят, че играта ще е подходяща и за начинаещи, без да разкриват как точно ще стане тяхното въвеждане в света на реалистичните виртуални полети. Ще са достъпни над 100 модела на самолети от Втората световна война. Играчът може да ъпгрейдва летателния си апарат, избирайки машини от Германия, СССР, Великобритания, Япония и САЩ.

Битките ще се провеждат в реално време из обширните територии на Средиземноморието, Пасифика и Европа и ще включват стотици самолети. Авторите са използвали данни от сателит и снимки от периода на Втората световна война, за да направят реалистично изглеждащ терен.

Трябва да отбележим, че World of Planes няма нищо общо с World of Warplanes, която се прави от Wargaming.net.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за