Появили се преди няколко години като жанр, Battle Royale игрите са все все по-популярни. Така, освен традиционните играчи, като Player Unknown’s Battleground и Fortnite, имаме Ring of Elysium и още една камара по-малки игри, като даже големи играчи, като Bethesda и Acticision им обърнаха внимание и вкараха в популярните си заглавия Call of Duty и Fallout специални режими, с които да привлекат своите почитатели.

Едно от другите популярни студиа, представили Battle Royale са Techland, които преди близо две години представиха BR версия на своя популярна игра – Dying Light: Bad Blood. Тези дни полското студио обяви своя план да разшири потребителската база на играта с анонса, че заглавието става безплатно за игра. Само че с едно важно уточнение: предложението е валидно единствено за притежатели на конзолната или PC версията на оригиналната Dying Light. Единственото, което е нужно да направите е да посетите тази страница и се регистрирате или впишете, след което да получите код.

Dying Light: Bad Blood внася свеж поглед към BR жанра. Както и в други подобни игри бивате пуснат на остров, пълен с инфектирани и живи ваши съперници. Но тук е запазената марка на Dying Light – паркура. А заедно с това. Биете със зомбитата, които са по петите ви на пълчища, опитвате се да ги надхитрите и преборите, да вземете кръвна проба от тях и евентуално да поемете с хеликоптер отвъд опасната зона. Но вместо да се трудите да се борите с тях, може просто да откраднете кръвната проба на ваш съперник и така да си спестите усилия.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари