E3: Обявиха Brothers in Arms: Furious 4

0
7

Слуховете за нова игра с марката Brother in Arms се потвърдиха. Ubisoft и Gearbox Software действително работят над нов шутър от някога популярната серия. Но ако предишните части се опитваха да уловят максимално достоверно атмосферата, царяща на бойното поле, сега разработчиците са решили да сменят фокуса. Новата игра се нарича Brothers in Arms: Furious 4 и поне от трейлъра прилича на причудлива смесица между Team Fortress 2(като визуален стил) и филма на Куентин Тарантино „Гадни копилита”(като обща атмосфера).

Главните герои в Brothers in Arms: Furious 4 са четирима вагабонти, сформиращи отряд със специално предназначение, които се подвизават в тила на немските войски. Те имат за задача да унищожат две-три армии на Третия райх и да ликвидират Адолф Хитлер. Не може да става и дума за традиционни диверсии и укриване – героите във Furious 4 предпочитат да действа открито, нагло и ефективно.

Това става видно и от дебютното видео, между другото, в което четиримцата си спретват хубаво сбиване с нацистите. В играта ще се появи и съревнователен мултиплеър, а навярно и кооператив за четирима.

Brothers in Arms: Furious 4 се планира за следващата половина на 2012 година. Заглавието ще излезе едновременно за РС, PlayStation 3 и Xbox 360.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за