E3 2014: Grand Theft Auto V ще излезе за PC, PS4 и Xbox One тази есен

3
175

На започналата вече Electronic Entertainment Expo 2014 (Е3 2014) осемнадесета изложба за компютърни игри бе официално обявено, че  Grand Theft Auto V още тази есен ще излезе за персонални компютри, PlayStation 4, Xbox One.

След демонстрацията на едноминутен трейлър със страхотни изгледи от Лос Сантос и окръг Блейн, президентът и генерален директор на Sony Computer Entertainment съобщи, че тази есен ще бъде предложена версия на играта за PlayStation 4. Това, че ще има версия и за PC и Xbox One стана известно от официалния блог на Rockstar. Всички, които са прекарали много време с Grand Theft Auto Online, но възнамеряват да закупят гейм-конзола от осмо поколение, ще са радостни, защото целия прогрес на играта може да бъде пренесен към персоналните компютри и конзолите от ново поколение, а също така и от PlayStation 3 и от Xbox 360.

Разработчиците обещават, че Grand Theft Auto V изцяло използва възможностите на новите конзоли и преимуществата на мощните персонални компютри. Играта ще поддържа 1080р разделителна способност и много висока детайлност. Подобрени са климатичните ефекти, повредите по автомобилите и живата природа на Лос Сантос.

Промените ще засегнат както основната игра, така и нейния онлайн-вариант, а в компютърната версия очакваме видеоредактор с голяма функционалност.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари