E3 2016: нов геймплей и нови подробности за Civilization VI

0
44

В Civilization VI е въведена съвсем нова система за строителство на градовете. В новата версия на играта градските постройки не са съсредоточени само в централната клетка на града, но и на специално заделени отделни клетки, които образуват различните райони на града – промишлени, културни, военни, научни и т.н. В тези райони има възможност за строеж на заводи и лаборатории, циркове и други. Появила се е възможност за нанасяне на стратегически удари за разрушаване на фабриките и лабораториите.

Клипът демонстрира как действат работниците. Сега вече те се наричан „Строители“ и не могат да работят безкрайно. Всяко подобрение намалява техния живот и накрая се налага създаването на нов строител.

В първите епохи пътищата между градовете се прокарват не от строителите, а от керваните, като това става автоматично. Според създателите на играта, това повече съответства на историческата действителност. През по-късните епохи, пътищата могат да се прокарват с помощта на строителите.

 

Променен е начинът на работа с градовете-държави и сега за установяване на добри отношения е необходимо изпращането на посланик (Envoy).

Коренно е променен начинът за културно развитие на цивилизацията. В играта се забелязват две основни направления на развитие – културно и научно.

Civilization VI ще има 18 цивилизации, всяка със своя вътрешна и външна политика.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари