Студиото Sony Interactive Entertainment Bend, създало култовата поредица Syphon Filter, по време на събитието E3 2017 представи 12 минути геймплей от своя нов постапокалиптичен екшън с отворен свят Days Gone.

Главният герой е байкърът и ловец на Глави Дийкън Сен Джон, който се опитва да оцелее в един свят след глобална епидемия, унищожила почти цялото население и превърнала останалите няколко милиона души в зомби (или фрийкъри, както ги наричат създателите на играта). Това са зли и постоянно гладни същества, които са пълни с енергия и бързо еволюират.

Новото видео разкрива някои детайли на сюжета и дава добра представа, по какъв начин в тази игра се съчетават драматичните лични истории, мащабните ужасяващи сцени с тълпи зомбита и пътешествията с мощния мотоциклет, който по-рано бе самостоятелен персонаж от проекта.

Играта Days Gone бе представена от Sony още на миналото изложение E3 и се разработва ексклузивно за PlayStation 4. Преди официалния анонс, този проект бе известен под името Dead Don’t Ride. По време на E3, датата на излизане на Days Gone не бе обявена.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари