Многопотребителската екшън игра Tom Clancy’s The Division 2 бе представена в рамките на презентацията на Microsoft по време на събитието E3 2018. Ubisoft показа трейлър с геймплей от играта и разкри основните подробности.

Tom Clancy’s The Division 2 показва картина на седем месеца след като смъртоносен вирус е покосил Ню Йорк и останалия свят. Когато катастрофата става факт, отделът агенти The Division е активиран като последно средство за спасение.

Вашингтон, окръг Колумбия е най-защитеният свят на Земята и сега се намира под заплаха, която може да доведе цялата нация до крах. Ако падне градът, пада и САЩ. Вие сте в ролята на агент на The Division, който през последните седем месеца постоянно е бил на предните линии. Вашият екип е последната надежда за спасение на обществото от бушуващия вирус.

Tom Clancy’s The Division 2 е направена от студиото Ubisoft Massive от същите гейм-дизайнери, създали Tom Clancy’s The Division. Проектът е онлайн шутър с ролеви елементи, а действието се развива в разрушаващият се Вашингтон.

Вече е възможна регистрацията за бетата на играта Tom Clancy’s The Division 2. Предлагат се регистрации за три целеви платформи: PC, Xbox One и PS4.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Aaron Keener Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Aaron Keener
Aaron Keener

Всъщност, за да се регистрирате за бета-версията на TC’s The Division 2 трябва да посетите официалния сайт на The Division и да се впишете с Ubisoft-потребителското си име.
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/beta