Знаменитата полска компания CD PROJEKT RED, подарила на геймърите забележителния франчайз The Witcher, най-после зарадва играчите с трейлър на своя нов проект – Cyberpunk 2077. Анонсът на тази игра се състоя преди 6 години. А сега това стана в Лос Анджелис по време на изложението Е3 2018.

Събитията в играта се разгръщат в бъдещата 2077 година в измисления американски град Night City. Главното действащо лице е наемникът с име „V“.

Cyberpunk 2077 е екшън игра в RPG елементи и изцяло отворен свят. В нея е показана една бъдеща Америка, в която MegaCorps контролира всички аспекти на цивилизования живот, а бандите управляват улиците. В играта е включена и пълноценна самостоятелна кампания с възможност за подобряване на персонажа.

Внимателни потребители забелязаха в трейлъра скрито послание от разработчиците. Там се казва, че в играта няма да има никакви микротранзакции, а всички геймъри ще получат безплатно всичките следващи DLC-та. Тоест, CD PROJEKT RED ще използва същия модел на развитие на играта, какъвто е използван в The Witcher . И няма да има каквато и да било DRM защита във версията за персонални компютри. Датата на излизане не бе обявена.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
Щерян НиколаевХиХи Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ХиХи
ХиХи

И пак няма дата -тва вечно го разработват кат Star Citizen.

Щерян Николаев
Щерян Николаев

Няма дата, но … все пак е нещо … щом и наскоро са регистрирали търговска марка или нещо такова имаше някакво съобщение тук … малко са си перфекционисти и мисля, че това ги забавя … за Witcher 3 излизат само няколко патча … след като е пусната играта, което означава, че не пускат полуготови продукти … което е много добре. Относно статията: За това скрито съобщение (където и да се намира) … това си е политика на CD Project … все пак GOG.com e тяхна платформа. Вероятно няма да е много скоро … https://en.cdprojektred.com/jobs/?job-project=cyberpunk-2077 Търсят приблизително 60 човека още само… Виж още »