E3 2018: 4A представиха геймплей демо към Metro Exodus

1
287

Артьом излиза на разходка.

След като разбрахме датата на излизане на Metro Exodus, следващата игра от вселената на сериите „Метро“ по мотиви на книгите на Дмитрий Глуховски, вече може да се насладим и на геймплей демо, показано от 4A Games по време на Е3 2018.

Играта ще предложи открит дизайн (макар и не напълно отворен свят) и ще ни представи Артьом и компания в съвсем нова среда – над московските подземия, обикалящи с огромен брониран влак из руските полета в търсене на нов живот.

Вече знаем, че светът на Exodus ще е голям, колкото световете на предишните две игри. Визуалните оптимизации, предаването на светлината, многобройни възможности на къстъмизация на героя и оръжията, реалистичен денонощен цикъл и различни климатични среди, включването на повече вертикални елементи в играта, ще са само част от достойнствата на новото заглавие, което излиза през февруари 2019.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Rеvolution Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Rеvolution
Rеvolution

„щe ни пpeдcтaви Apтьoм и ĸoмпaния в cъвceм нoвa cpeдa – нaд мocĸoвcĸитe пoдзeмия, oбиĸaлящи c oгpoмeн бpoниpaн влaĸ из pycĸитe пoлeтa в тъpceнe нa нoв живoт“
Ми да сменят тогава името на играта, ако им стиска да излязат от сянката на култовите книги…Иначе каква ли ще е следващата игра от поредицата – може би в космоса, в битка с извънземни?