Forza Horizon 4 вече е достъпна за посетителите на събитието Electronic Entertainment Expo 2018. Тази година изложението се провежда в Лос Анджелис, в Los Angeles Convention Center.

Първият геймплей бе показан няколко часа след презентацията на Microsoft и всичко изглежда великолепно. Показана е една от картите на играта с динамично променящо се време – от есен към зима.

Място на действието на четвъртата част е територията на Великобритания с много динамична смяна на сезоните и отворен игрови свят. Геймърите могат да си избират автомобил от изключително богатия автомобилен парк. Налични са над 450 транспортни средства от 100 лицензирани автомобилни производителя. Освен това проектът предлага и нова кампания с отворен край, в която всяко действие на състезателя се отразява на нейното превъртане. Друга особеност на Forza Horizon 4 е общият отворен свят, в който времето в денонощието, сезонът и климатичните условия се променят едновременно за всички играчи. Смяната на сезона ще става всяка седмица. За геймърите е осигурена система за бърз чат.

Microsoft уточни, че новата Forza Horizon 4 излиза на 2 ноември тази година за Xbox One и Windows 10. Всичко е с 60 кадъра в секунда.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Коментатор Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Коментатор
Коментатор

Чакаме с нетърпение!