E3 2018: Ubisoft анонсира VR преживяването Transference

0
98

Един от изненадващите анонси по време на Е3 2018 беше именно на Transference.

Ubisoft продължава да подкрепя, освен разработката на големи ААА игри, и тази на независими експерименти. По време на Е3, студиото представи именно един такъв проект. Става дума за Transference, интригуващо заглавие за средата на виртуална реалност, което ще излезе неизвестно кога за платформите на PSVR, Oculus Rift и HTC Vive. Играта ще бъде достъпна и в пълния си вид и за конзоли и персонални компютри.

Дело на FunHouse, малко студио, което е част от Montreal, и SpectreVision, компания, основана от американския актьор Илайджа Ууд, играта ще ви изпрати към странния ход на фамилия Хейс и ще ви вкара в главите на още по-странните членове на семейството.

„Когато брилиянтният, но объркан млад учен Реймънд Хейс експериментира с информацията, взета от неговия собствен мозък и от тези на неговото семейство, тяхното комбинирано съзнание започва формирането на мрачна и покварена дигитална симулация. В Transference, играчите ще бъдат обгърнати в този объркващ дигитален свят и ще се пренасят от перспективата на Реймънд към тази на жена му Катрин и сина му Бенджамин, за да възстановят накъсаните семейни спомени, и да се опитат да съберат парченцата от пъзъла на тази мистерия. Transference включва лайв-екшън кадри с подкрепен от средата около вас разказ, до отключването на смущаващи емоции, които ще безпокоят ума ви дълго, след като пуснете контролера“, гласи анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за