След няколко седмици мълчание, Ubisoft обяви новата част на своята най-популярна към днешен ден игра.

Още преди E3 2018, в Глобалната мрежа се появи предварителна информация за много игри, включително и за приключенския екшън Assassin’s Creed Odyssey. За разлика от Bethesda например, Ubisoft не коментира изтичанията на информация и предпочете директно да представи новата част по време на своята презентация.

Odyssey е новата глава от сагата за противопоставянето на асасини и тамплиери. Събитията в играта се развиват в Древна Гърция по време на Пелопонеската война. Главният герой (мъж или жена) е доблестен спартанец, който пътешества в антична Гърция. Играта изобилства с масови сражения и битки с босове. Сцените малко приличат на битките с орките от Shadow of Mordor. По-новото е, че по време на диалозите, геймърът вече има избор. Можете да се опитате да надприказвате и самия Сократ.

Играта, както обикновено, се разработва от няколко студия, оглавявани от Ubisoft Quebec (създателите на Assassin’s Creed Syndicate). Играта бе обявена за излизане на 5 октомври тази година за PC, PlayStation 4 и Xbox One.

Малко след анонса на Assassin’s Creed Syndicate, излезе 4К видео с 45 минути геймплей. В битката на брега участват 150 души.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Nothing is true, everything is money. Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Nothing is true, everything is money.
Nothing is true, everything is money.

Боза. Black Flag беше последният хубав Assassin’s Creed. Всичко след това е боза. Единствено графиката и ефектите са готини, геймплея и сюжета са кръгла нула, а с тези псевдо ‘избори’, които уж правиш изглежда още по тъпо. Кара те да си мислиш, че имаш някакъв избор в играта, а всъщност всичко се развива точно по сценарий. В AC отдавна няма свобода в геймплея, каквато имаше в първите игри, сам да избираш как да изпълниш дадена мисия. Повече прилича на Sims с оръжия и сюжет от сапунка, отколкото на игра от AC серията. Няма асасини, няма и кредо.