Microsoft демонстрира нова Halo игра на своята конференция снощи. Тя се нарича Halo Infinite и ще акцентира отново върху Master Chief, продължавайки историята след събитията от Halo 5.

Играта се прави с новия енджин Slipspace и е дело на студиото 343 Industries, което пое работата върху поредицата след Bungie. Halo Infinite ще излезе за Xbox One и Windows 10.

Gears of War 5 – ние ще запазим наименованието въпреки, че компанията иска да я нарича само Gears 5 – е новият проект на студиото The Coalition, което работи по серията, откакто Microsoft купи правата за нея от Epic Games през 2014 г.

Работата по нея е започнала веднага след края на предната част.

Без изненада, Microsoft обяви и Forza Horizon 4 за Xbox One и PC. Нейните създатели от Playground Games пък вече са част от студиата на гиганта. Рейсърът е оптимизиран за Xbox One X. Абонатите на Xbox Game Pass ще получат достъп до Forza Horizon 4 безплатно, когато тя излезе на 2 октомври.

Tunic е симпатично инди екшън приключение, което прилича доста на Zelda, но с лисици. Играта бе анонсирана още през 2015 г. с името Secret Legend, но сега я виждаме отново. Тя е конзолен ексклузив и ще излезе за Xbox One и РС.

Ретро марката Battletoads пък бе възродена с нова игра, която идва догодина за Xbox One.

 

 

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за