E3 2019: Нов трейлър към Sniper Ghost Warrior Contracts

1
172

Още преди Е3 да започне, CI Games представиха следващото издание на снайперския си шутър: Sniper Ghost Warrior Contracts.

Играта се различава значително от Sniper Ghost Warrior 3 по това, че е лишена от открит свят, но за сметка на това се въвеждат контрактите – мисии, на които може да потеглите и да получите съответното заплащане за това, заедно с наличието на странични по-малки куестове. Играта излиза за конзоли и PC по-късно тази година.

„Contracts подобрява ключовия снайперистки геймплей, който феновете на сериите толкова много обичат, предлагайки наситени, по-фокусирани карти, които стимулират тактическото мислене. С богат набор от цели за постигане, комбинацията от мисии с открит край и разнообразен геймплей, осигурява на тези сценарии богати възможности за повторно преиграване. Добавете към това препятствията, представени от околната среда и суровата, съвременна картина на Сибир, както и стотиците начини за елиминиране на целите, и ще разберете защо Contracts предлага най-доброто преживяване в сериите“, гласи анонса на играта.

Полското студио беше гост на Е3, където показа геймплей видео към Contracts, което може да видите по-горе.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Agentpat™
Agentpat™

И пак ли „лошите“ руснаци или CI Games са надскочили себе си?