EA анонсира браузърната игра Command & Conquer: Tiberium Alliances

3
26

Игралната компания EA анонсира играта Command & Conquer: Tiberium Alliances. Заглавието ще бъде многоплатформено и ще може да се играе с помощта на различни интернет браузъри и мобилни устройства, предаде Eurogamer.

Вече е подготвена затворена бета версия на играта, която трябва да стартира официално днес. Моментът е с историческо значение, тъй като ставаме свидетели на първата игра от серията Command & Conquer, която е безплатно MMO по модела „free-to-play”.

„Надяваме се да направим продукт, който ще позволи на нашите лоялни фенове да се забавляват с любимата си поредица, където и да отидат, като същевременно представим вълнуващия свят на Tiberium пред множество нови играчи”, е заявил Мартин Льохлейн, един от продуцентите на заглавието.

В Command & Conquer: Tiberium Alliances геймърите ще трябва да мислят стратегически, да реагират бързо и да се адаптират гъвкаво към обратите на ситуацията. От EA твърдят, че всичко ще се обновява в реално време.

Новата браузърна игра се разработва от немското студио Phenomic, което е отговорно за създаването на игри като SpellForce, BattleForge и Lord of Ultima. То е собственост на EA.

Заглавието е написано на HTML5, а сценарият следва познатите събития от класическата игра Command and Conquer Tiberium.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари