EA демонстрира мултиплеъра на Crysis 3

1
30

Игралната компания EA пусна видео, в което може да се види как ще изглежда мултиплеърната игра в екшъна от първо лице Crysis 3. Клипчето показва нагледно какво могат да очакват геймърите в режимите Hunter Mode и Crash Site, съобщи Eurogamer.

Мрежовата игра в заглавието Crysis 3 позволява участието на максимум 16 състезатели, когато се използва платформата PC и до 12 при конзолните машини.

По време на Hunter Mode двама от геймърите ще играят с герои, носещи специални нанокостюми, осигуряващи постоянна невидимост. Единственото им оръжие ще бъде смъртоносен лък, с който трябва да избият останалите 14 състезатели, които са въоръжени със стандартно оборудване. Уловката е, че всеки убит войник се превръща в преследвач с лък, докато не остане само един стандартен състезател. При този режим напрежението ще се покачва прогресивно с броя на невидимите ловци.

При Crash Site ще има два равностойни отбора, а всеки състезател ще притежава нанокостюм с предварително избран режим на работа. Играта започва когато космически кораб спусне контейнер на случайно място в избраната карта. Обектът ще бъде видим за всички благодарение на специален маркер. Когато един от двата отбора получи контрол върху него ще трупа точки. Колкото по-дълго време бъде удържано влиянието, толкова повече точки получава съответният отбор. За да е по-интересно контейнерите ще се самоунищожават, а нови ще бъдат спускани на други места.

За повече информация изгледайте видеото, което продължава три минути и половина.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари