1.9 C
София

EA спират поддръжката на The Sims 2; става безплатна

Най-четени

Electronic Arts уведомиха почитателите на играта The Sims 2, че спират поддръжката на вече повече от десетгодишната игра. Това означава, че всички онези, които продължават да я играят, няма да могат да се надяват на ъпдейти или пачове.

За това пък, EA подариха на всички собственици на Sims 2 в Origin ъпгрейд до версията Ultimate Collection, която съдържа осем пакета с експанжъни и девет пакета с най-различни обекти.

Помислено е, обаче, дори за тези, които никога не са играли играта. До 31 юли всеки потребител на Origin ще може напълно безплатно да си изтегли The Sims 2: Ultimate Collection, използвайки кода I-LOVE-THE-SIMS. При регистриране на кода потребителите веднага ще бъдат въведени в експанжъна „Apartment Life“, в който ще могат да обзаведат дома си с мебели на IKEA и с какви ли не други интересни обекти.

Жестът на ЕА наистина е значителен, като се има предвид, че физическата версия на всички експанжъни на играта би струвала около $100. Тук трябва да уточним, че безплатната игра не е част от промоционалната кампания на Origin „On the House“: по-скоро става въпрос за маркетингов трик подготвящ ни за излизането на четвъртата серия на The Sims този септември.
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини