4.2 C
София

EA Play Live 2020: Всички анонси до момента

Най-четени

EA Play Live 2020 е шансът на EA да представи предстоящите си заглавия пред света и с тази публикация ще обобщим всички новости до момента. 

От Star Wars: Squadrons геймплей трейлър до кратък поглед върху следващото поколение Dragon Age, Battlefield и Need for Speed, до Apex Legends за Steam и Switch и нова Skate игра; всичко това и повече вижте по-долу.

Apex Legends се отправя към Steam, ще поддържа Switch и пълен cross-play

Най-накрая Apex Legends ще отвори врати за нови аудитории, като се присъедини към каталога на Steam и прибави поддръжка на Nintendo Switch, при това с опция за cross-play с Playstation 4, Xbox One и PC.

Respawn Entertainment обясни, че най-новото събитие в играта Lost Treasures ще стане достъпно на 23 юни. С пристигането си ще се завърне и Armed and Dangerous: Evolved или режимът, който ви позволява да играете само със снайпер и/или помпа. Освен това, ще бъде добавена и мобилна джаджа за връщане обратно в битка. 

Освен това, ще бъде представена нова територия, Crypto’s Map Room, която ще разясни какви са мотивите на Crypto. Разбира се, сред новостите ще има и ексклузивно съдържание и козметични предмети, които можете да спечелите, изпълнявайки различни предизвикателства.

The Sims 4 вече достъпен в Steam

EA обяви, че The Sims 4 заедно с допълнителните съдържания са вече налични в каталога на Steam.

Hazelight анонсира It Takes Two

Визионерът, писател и режисьор на Hazelight Джосеф Фарес обяви следващия си проект It Takes Two, който следва Brothers: A Tale of Two Sons and A Way Out. Играта е кооперативен екшън/приключенски платформър, който ще ви “остави без дъх”.

It Takes Two проследява живота на дете, чиито родители преминават през развод. За да се справи със силните емоции, тя създава въображаеми версии на двамата, с които заедно разплитат сюжетната линия. 

Очаква се да излезе през 2021 г.

Zoink Games обяви Lost in Random

Студиото, което стои зад Fe, Zoink Games разкри следващото си заглавие, което е озаглавено Lost in Random – игра, в която действието се случва в света на Random; “мрачно кралство, където бъдещето на всеки поданик се определя от хвърлянето на зар.”

Rocket Arena с нов трейлър и официална дата на излизане

Rocket Arena е състезателен 3v3 шутър от трето лице, който разчита на динамичен геймплей и разнообразни механики/режими. 

Геймплеят предлага уникална визия и обещава доста интересни моменти. 

Излиза на 14 юли.

Star Wars: Squadrons представя видео с геймплей

EA Motive разкри геймплей видео на предстоящия Star Wars: Squadrons, чиято сюжетна линия продължава след Star Wars: The Return of the Jedi. 

Играта комбинира както сингъл така и мултиплейър елементи, като основната мотивация зад това начинание е да стане най-великата пилотна игра правена някога.

Излиза на 2 октомври тази година.

EA Sports Montage трейлър: Madden 21 и FIFA 21

EA не пропусна да направи и кратък анонс на най-популярните си спортни игри, които се завръщат в лицето на Madden 21 и FIFA 21.

Dragon Age, Battlefield и Need for Speed и още

Разбира се, може би сред най-големите новини попадат анонсите на нов Dragon Age, Battlefield и Need for Speed, които ще се възползват от следващото поколение системи. 

Неозаглавено продължение на Skate

Къз Пери и Деран Чунг разкриха, че в момента се разработва нов Skate, но е в “наистина ранен” стадий на разработка. 

7 EA игри ще пристигнат за Nintendo Switch тази година

EA също сподели, че седем игри ще излязат за Switch тази година. На този етап коментира само Burnout: Paradise и Apex Legends, но повече детайли ще се появят в близкото бъдеще.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини