Elder Scrolls Online за PS4 няма да изисква членство в PlayStation Plus

1
59

Zenimax Media – компанията-собственик на студиото Bethesda Softworks потвърди, че дългоочакваната игра Elder Scrolls Online няма да изисква от собствениците на PlayStation 4 да членуват в абонаментната услуга PlayStation Plus. Потребителите на Xbox One, обаче, няма да са толкова облагодетелствани – за да играят онлайн играта ще им трябва абонамент за Xbox Live Gold.

Както вероятно знаете, ако и вие сте сред многобройните геймъри очакващи играта, всички нейни версии – за РС, Мас, PS4 и Xbox One – ще се появят на пазара на 4 април. Основната игра ще струва $60, а за да я играем, всеки месец ще трябва да плащаме абонаментна такса в размер на $15. Към всичко това, собствениците на Xbox One имат и още $60 годишен абонамент за Xbox Live Gold.

При PlayStation 4, за щастие, отпада изискването за влизане в онлайн играта през абонаментната услуга PlayStation Plus, която по принцип струва $50 на година. Elder Scrolls Online не е единствената голяма онлайн игра, която не изисква този абонамент. Преди време Sony бяха съобщили, че Final Fantasy XIV: A Realm Reborn също ще може да се играе свободно без посредничеството на PlayStation Plus.

Напомняме, също така, че собствениците на конзоли ще могат да играят единствено с потребители на същите конзоли. Единствено геймърите ползващи РС и Мас ще могат да играят заедно.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари