8.9 C
София

Elite Dangerous: Odyssey ще позволи на играчите да се разхождат наоколо, но няма да поддържа VR в деня на излизане

Най-четени

В сряда екипът на Frontier Developments разкри нов трейлър на втория платен експанжън на Elite Dangerous, който носи заглавието Elite Dangerous: Odyssey. С пристигането му ще бъдат добавени за първи път опции за стрелба от първо лице и социални хъбове. Трейлърът показва възможности за приземяване на други планети, което на свой ред дава предпоставка за многобройни локации, които можете да преоткривате.

“Odyssey ще предложи на играчите сами да изковат своята съдба посредством различни мисии”, пише Frontier в прессъобщение, “от такива с дипломация и търговия до смъртоносни схватки. Разнообразни настройки, цели и NPC-та ще предлагат безкрайно разнообразие в мисиите и почти безгранично съдържание, на което да се насладите.”

Frontier допълва, че значително ще разшири бойната система в играта, като добави сухопътни превозни средства, комбинирани оръжия и звездни кораби. 

Оригиналния Elite се появи през далечната 1984 г. Осъвременената версия на играта обаче стартира през 2014 г. благодарение на успешна дарителска кампания, след което влезе продължителна бета фаза. В деня на своето начало, Elite позволи на играчите да преоткриват реалистично пресъздаване на Млечния път с над 400 милиарда звездни системи. По-късно с идването на първия платен експанжън Elite Dangerous: Horizons беше прибавена опцията за приземяване на планети без атмосфера и възможност за обхождане с ровър.

За разлика от преди, когато играчите бяха приковани в пилотската кабина, с пристигането на Odyssey нещата се променят. Най-накрая вашите герои ще могат да излязат и да се докоснат до околната среда. 

В сравнение с предишните актуализации обаче, Odyssey няма да има поддръжка с VR хардуер – поне в началото.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Ревю на рутера TP-Link Archer C64: клас AC1200 с гигабитови портове

Брандът TP-Link отдавна е добре позната на нашия пазар, което не е изненадващо, тъй като компанията е един от най-големите производители на мрежово оборудване....

Подобни новини