fbpx
15.5 C
София

Endless Legend с нов експанжън

Най-четени

Методи Дамянов
Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.

Endless Legend, популярната 4X походова стратегия на Iceberg Interactive, получи огромен пакет с ново съдържание тази седмица, която ще достави часове геймплей на феновете на заглавието.

Експанжънът добавя доста нови неща, като нови мисии, сгради, събития, куестове, но може би най-отличаващото за новия пакет със съдържание са „пазителите“ (Guardians). Те са огромни супер единици, които биват отключвани с помощта на технологията от третата ера до петата. Пазителите биват създавани след избор на свободен участък, но е нужно да се отбележи, че те са скъпи и доста тромави, поне в началото, но могат да се справят с цяла армия сами. Освен това, те са имунизирани срещу ефектите на зимата, като ще трябва да разучете сами всички възможности на отделните пазители (показани във видеото по-долу). Ето и някои от тях:

GIOS е Earth Guardian, който усеща всичко, което се движи по земята. Нанася страхотни поражения чрез предизвикването на земетресения. Има способност да поправя фортификационни съоръжения.

NEROS (Water Guardian), успява да чуе ехото на настоящето и миналото. Успява да срази враговете ви с помощта на цунами.

FOTIOS (Fire Guardian), хвърля светлинни лъчове, които разширяват зрителното поле. Хвърля огън срещу враговете си.

ATMOS (Air Guardian), проследява ветровете и миризмите в света на Auriga. Събира сили с всяко следващо убийство.
SKOROS (Dust Guardian) има силата да излекува цели армии. Може да изпраща заклинания със силата си на своя ум, контролирайки бойни отряди.

Повече за новоъведенията, които идват с новия експанжън, може да разберете тук.
Endless Legend – Guardians вече е достъпно за сваляне от страницата на Steam.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини