Epic Games разкри своите акценти в гейминг магазина си за тази пролет

1
188

Epic Games има големи планове за своя каталог-конкурент на Steam. Тази пролет компанията желае да заинтригува феновете с нови ексклузиви. За най-отличителния от тях – DLC-то на Control, вече ви споделихме. Останалите обаче като че ли няма да се търсят с особено голям интерес.

В специално YouTube видео компанията разкри своите нови предложения за игри. Сред тях се отличават Totally Reliable Delivery Service, Industries of Titan, Dread Nautical, Diabolical, Saturnalia, Sludge Life, Among Trees и Samurai Shodown. Предвид, че те нямат страници в Steam, най-вероятно и няма да дебютират на конкурентната платформа (засега). Тъй като обаче говорим за предимно инди заглавия от малки студия, те биха получили внимание от ограничен брой хора. Тази пролет няма вълнуващи ААА игри, които да привлекат масите по начина, по който произведоха първоначалната популярност на Epic Games Store. Все пак трябва да отбележим, че на инди студията сега им трябва точно публичност, за да намерят своята ниша на пазара, а Epic е способна да им я предостави.

Изглежда обаче компанията не е успяла да привлече Хидео Коджима за подписване на договор за ексклузивност. Новата игра Death Stranding ще излезе едновременно на платформите на Epic и Valve на втори юни. От друга страна има някои други интересни заглавия за тази година, които ще останат ексклузиви за известно време. Това са Predator: Hunting Grounds и Maneater. Въпреки всичко тази година Steam отново навакса с изгубеното срещу конкурента си. Metro Exodus най-накрая е достъпна на тази платформа, а дебютът на Half-Life: Alyx определено ще върне много фенове. На пръв поглед новото десетилетие е в полза на Valve, но не е изключено Epic повторно да извади неочаквано коз от ръкава си.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари