Epic Games Store ще доставя по една безплатна игра седмично до края на годината

3
1549

Epic Games Store предизвика сериозно раздвижване на пазара на дигитална дистрибуция на видеоигри. Агресивната политика на компанията по налагане на своята марка с привлекателен дял за разработчиците, ексклузивни заглавия и безплатни игри, привличат все повече потребители на клиента на магазина.

Още при старта на магазина, Epic Games обявиха, че ще предлагат по две безплатни игри всеки месец, което е предложение, на които малцина могат да устоят. Мотивът зад едно такова решение е ясен: привличането на повече потребители и партньори на платформата, което и се случва. Магазинът провежда мега разпродажба, с което увеличава допълнително потребителската си база, а наскоро анонсира и много приятна промяна в политиката си: вместо по две безплатни игри на месец, до края на настоящата година, Epic ще дават по четири видеоигри на месец!

„Здравейте на всички, Е3 вече е тук и ние сме развълнувани да споделим последните новини, свързани с магазина на Epic Games. Ако случайно сте пропуснали, по време на мега разпродажбата ни, ние подаряваме по една безплатна игра на седмица. Добри новини: ние разширяваме тази оферта до края на годината! Точно така: безплатна игра всяка седмица до края на 2019. И запомнете, веднъж взели играта си от магазина, тя остава завинаги за вас“, написаха тези дни от Epic.

Компанията прави също така и преглед на някои от игрите от Е3, които ще се появят в магазина на Epic в следващите месеци, като впечатление правят Cyberpunk 2077, Phantom Brigade, RUNE II, Shenmue 3 и Twin Mirror, следващата игра от създателите на Life is Strange и Vampyr, Dontnod Entertainment.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари