Epitasis излиза в началото на следващия месец

0
186

Лукас Говатос, единственият разработчик на Epitasis Games, анонсира датата на излизане на своята първа игра, Epitasis. Играта ще излезе в Steam на първи следващия месец за PC и macOS.

„Прекарах последните три години в разработката на инди игра за красиви извънземни среди, и тя има най-после дата на излизане,“ написа Говатос в социалната мрежа Twitter.

„Epitasis е разнообразна игра с със загадки и откривателство?, вдъхновена от модерни класики, като Myst, The Talos Principle и други заглавия. Тя цели да предостави уникалното преживяване на откритието и решаването на загадки“, описва играта си Говатос в Kickstarter, от където Epitasis излиза с успех.

„Правете открития със скоростта, която предпочитате: разхождайте се в цветния, нелинеен свят по какъвто искате начин, денем или нощем. Научете се да използвате извънземните технологии, доставяйте енергия чрез лазерите, отключвайте системите за сигурност и още много. Всяка зона е красиво изработена на ръка – до широкомащабните планински гледки до най-малкия детайл. Откривайте древни руини, прескачайте през звездни портали и открийте тайната на расата, която нарича тези изгубени светове, дом“, четем в описанието на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари