Escape From Tarkov вече с над 200 хиляди активни играчи

0
235

FPS шутърът Escape From Tarkov, който ви представихме преди известно време премина през динамична седмица; първо прогресията в играта беше рестартирана изцяло, 3000 измамници бяха баннати и играта успя да достигне нов рекорд в броя на едновременно активни играчи, достигайки над 200 хиляди души онлайн.

Главният оперативен директор на Battlestate Games Никита Буянов публикува обемиста публикация в Reddit, където обяви рекордната бройка и попита играчите какво мислят по отношение на последния пач. След това им благодари за интереса и посвещението. “Счупихме рекорд от над 200k онлайн играчи!”, възкликва той. 

В резултат на рестартирането на бета версията на играта, прогреса на хиляди играчи беше заличен. Въпросният рестарт съвпада с нова актуализация и започването на нов сезон, който подтиква играчите да започнат от самото начало в изпълняването на мисиите. Разбира се, този ход доведе по-нетърпеливите играчи до желанието да се изкачат по стълбицата по-бързо от останалите с нечестни практики. Не е изненадващо, че Battlestate Games веднага предприе нужните мерки, за да ограничи подобни действия, което доведе до банването на 3000 акаунти. 

Escape From Tarkov излезе през 2016 г. под формата на алфа версия, но популярността на играта се увеличи многократно в края на миналата година, след като компанията даде старт на рекламна кампания в Twitch. Играта предлага широк набор от опции за персонализиране на оръжията, както и механики за оцеляване, интересен микс от RPG, MMO и Battle Royale елементи. Вижте повече на официалната страница на играта

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари