Etherborn излиза тази пролет

0
193

FoxNext Games, Humble Bundle и разработчикът Altered Matter обявиха, че тяхната обща игра Etherborn ще излезе съвсем скоро.

Красиво нарисуваната видеоигра ще ви въведе в един ефирен свят на загадки и променлива гравитация, изправяйки ви пред интересни загадки, които ви карат да впрегнете въображението си.

„Вие сте безгласно същество, което е родено в свят, в който един невеществен глас очаква пристигането ви. С появата на първата ви мисъл, започва и вашето пътешествие. За да разберете смисъла на вашето съществуване, вие ще трябва да достигнете този глас.

В този свят, законите на физиката се държат по начин, изискващ от вас да разгърнете крилете на въображението си. Чувствате гравитацията перпендикулярно към повърхността, на която стоите. Това от своя страна ви позволява да изпробвате различни нови начини за изследване на средата, чиито дизайн е специално пригоден за тази цел. Пътувайте през красиви и екзотични места, в които всяко ниво представлява естествено създадена загадка, която е нужно внимателно да проучите, управлявате и да промените вашата гравитация, за да продължите пътя си напред“, пишат създателите на играта.

Всичко това ще е допълнено от среда, която е вдъхновена от най-ярките експресионисти от този и миналия век, както и от саундтрак, който ще ви предложи внимателно подбрана музика, която е различна за всяко едно ниво.

Играта излиза за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и в Steam тази пролет на все още неуточнена дата.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари