Eugen Systems с трето безплатно DLC за Wargame Red Dragon

0
4

Eugen Systems пусна днес Norse Dragons, трето безплатно DLC за своята стратегия в реално време Wargame Red Dragon, добавяйки 60 нови бойни единици за армиите на Швеция, Дания и Норвегия.

„Посветено на скандинавската коалиция, допълнението включва повече от 60 бойни единици, идващи от Швеция, Дания и Норвегия. Ефективно, подпомагащо тази коалиция, както и отделните държави от нея в конфликта от началото на 90-те години на миналия век, то поставя тези страни в равнопоставено положение на другите държави в играта. Тук са представени всички типове бойни единици (самолети, танкове, пехота и т.н.), включително и някои дългоочаквани бойни „северни“ знакови оръжия, като Saab Gripen, Frømandskorpset и NASAMS, а в допълнение на тях бойната стратегическа система ANZAC получава допълнителна помощ в лицето на Vickers Mk.11″, съобщават от страниците на играта екипа на Eugen Systems.

Съдържанието на пакета изглежда доста сносно за безплатно обновление. Играта тази седмица е намалена в Steam с цели 75%, така че ако все още се чудите, дали да си я закупите, сега е момента да направите това. Въпросната промоция е валидна до петк, 13.02.2015 г.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за