Euro Truck Simulator 2 идва в България със следващия си експанжън

3
1862

Минаха четири месеца от излизането на Beyond the Baltic Sea, последният експанжън за Euro Truck Simulator 2. Очаквано, феновете на играта вече са подготвяни за това, което предстои да излезе след това. И както отбелязват от Game Pressure, изглежда от публикуваните материали към съдържанието на следващото допълнение, то мощните машини ще обикалят по близки ни дестинации.

И няма как да е иначе, когато още с първите ноти от музиката в тийзъра към допълнението се чуват разпознаваеми звуци – на българска гайда! Островърхата църква в далечината по-скоро сякаш прилича на румънска, но този лек пропуск може да бъде пренебрегнат. Интересно звучи коментара на Милош Шуберт от полската медия.

„Отхвърляйки още от начало предположението, че чешката компания иска да ни вкара в ролята на собственик на каручка на село, какво друго бихме могли да извлечем от тийзъра като заключение? Че има доза славянски дух и музиката е доста уникална – почти арабска. Заключението изглежда просто – Euro Truck Simulator 2 най-вероятно ще ни отведе към балканския полуостров“, заключава Шуберт.

„Наскоро публикувахме кратко видео, представящо тийзъра A Road to Something New, първият истински поглед към следващото голямо допълнение на картата за Euro Truck Simulator 2. Откликът, който получихме от общността беше изключителен и много от вас започнаха да предполагат къде се намират тези нови пътища. Днес сме развълнувани да споделим с вас нова галерия от скрийншоти от тези локации. Кои страни ще посетим? Къде ще ни отведат тези пътища? Само времето ще покаже…“, написаха тази седмица от SCS. Е, ние вече знаем.

Така че без повече моддове, за да пътувате по живописните български пътища. Вече и офоциално ще може да доставяте товар от София до Варна, от Пловдив до Русе и къде още, предстои да видим.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
2 Отговори на коментарите
3 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
Shit manufacturers say!Методи ДамяновАтанас Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Атанас
Атанас

От каде да я поръчам

Shit manufacturers say!
Shit manufacturers say!

Например от Steam или G2A! Но имай предвид, че DLC-тата са платени и най-скъпи са точно Map expansion-ите!