Paradox обичат едно от бай-успешните си „деца“ – Europa Universalis IV – и не престават да се грижат за него, доставяйки нови и нови експанжъни към играта.

В началото на март тази година, Paradox анонсираха поредното допълнение към играта, което ще разшири нейния свят и механики с Emperor. С него влизате в ролята на абсолютен монарх, който се опитва да се справи с проблемите на времето. Революционната система бива преобразена, като от вас зависи дали ще използвате гилотината или революционните гардове, за да проправите един нов начин на мислене. Използвайте умело новата папска система, за да прокарвате удобни от вас були и да получите изгода от праведните християни, възползвайки се от тяхната раболепност, а контра-реформацията ще ви даде мощен инструмент в ръцете в опит да се справите с надигащия се протестантизъм. Заедно с всичко това идват и над 20 нови уникални технологични дървета с мисии, множество нови събития и възможности.

„Открийте нови начини да разширите империята си в този експанжън на водещото заглавие на Paradox Development Studio за ранната модерна епоха. Europa Universalis IV: Emperor внася нова дълбочина и възможности към усилията ви да доминирате света в началото на модерните времена“, гласи анонса на допълнението. „Emperor се фокусира над подобряване на игровото преживяване за европейските нации, добавяйки по-голяма дълбочина към католическите държави и по-енергична и интерактивна Римска империя. Революциите се разпространяват като горски пожари, изисквайки спешни действия от страна на кралствата, които не желаят да бъдат пометени в дръзките призиви за реформи. Стари механики биват пренаписани и нови възможности вече са достъпни в свежо пренарисувана карта на континента“, гласи официалния анонс на експанжъна, който вече има и дата на излизане: 09.06.2020.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари