Fable III за PC ще бъде с повишено ниво на трудност

2
17

Игралното студио Lionhead разкри, че версията на играта Fable III за персонални компютри ще бъде направена малко по-различна от модификациите за други устройства. Хората, които предпочитат да играят на PC ще се сблъскат с по-високи нива на трудност и по-големи предизвикателства, предаде EuroGamer.

Причина за решението са наблюденията, че геймърите, които играят на обикновени компютри обичат предизвикателствата и се радват когато игрите са по-трудни.

Джош Аткинс, който е главен дизайнер на играта, коментира новината по следния начин:

„Замислихме се какво всъщност биха искали играчите, които използват PC. Какво ще бъде важно за тях? Мислим, че допълнителните предизвикателства са нещо, което има значение. Сега ни остава да решим как да реализираме повишаването на трудността по начин, който е едновременно ефикасен, справедлив и предизвикателен. Не става въпрос само за елементарна промяна на параметри. Седнахме и разгледахме различните герои в играта като отделни личности за да решим как да затрудним играчите. Направихме противниците по-бързи за да изглеждат действията им малко по-умни.”

Fable III е ролева игра с екшън елементи, която беше представена в края на миналата година. В момента тя е достъпна само за игралната конзола Xbox 360, но в средата на месец май ще бъде пусната нейната версия за PC. Действието в заглавието се развива 50 години след събитията от Fable II.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
bob4estia
bob4estia

A дай Боже!

hiptohop
hiptohop

Дано не стане боза!