Facebook погрешка доставя Oculus VR Touch контролери с мистериозни съобщения

0
141

Аксесоарите Oculus Touch VR за платформата за виртуална реалност са вероятно най-обичаните от феновете и са купувани непрекъснато. Затова и последната „случайна грешка“ в работата на компанията изненада силно всички. Изглежда много контролери са били доставяни на разработчици със съмнителни етикети, включвайки изречения като „Големия брат гледа„. От Facebook потвърдиха, че това е един вид великденско яйце, което никога не би трябвало да достига до ръцете на потребителите, така че няма причина за тревога… може би.

Нейт Мичъл, съосновател на Oculus и завеждащ VR филиала във Facebook, потвърди и обясни проблема. Той сподели:

„Въпреки че аз обичам великденските яйца, тези бяха неуместни и не трябваше да бъдат допускани“. Контролерите са циркулирали в заводите на Oculus с етикети с различни съобщения. Някои от тях гласят „Това място се дава под наем“ или „Масоните бяха тук“. Според компанията, тези конкретни продукти въобще не би трябвало да излизат от фабриките. Някои комплекти за разработчици пък са предавани с етикетите „Големия брат гледа“ или „Здравей iFixit. Ние те виждаме“.

Най-вероятно служителите в Oculus са използвали вътрешно този хардуер и са решили да го „разнообразят“, за да се позабавляват. Според Мичъл, контролерите все пак работят изправно и повече такива бройки няма да се пропускат извън компанията.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за