Щурият ММО хит Fall Guys става безплатен. Това беше разкрито официално от страна на Mediatonic. Това обаче не е единствената новина, свързана с популярното заглавие.

Когато през 2021 Epic Games обявиха придобиването на Mediatonic беше ясно, че е въпрос на време Fall Guys да напусне Steam. Същото се беше случило и с Rocket League след придобиването на Harmonix. Преместването на играта от Steam в Epic Games Store, както и превръщането ѝ в безплатна игра ще се случи в един и същи ден – на 21.06.2022. Тогава играта ще излезе също за платформите на Nintendo Switch, Xbox One и Xbox Series X|S, както и за PlayStation 5. Mediatonic и Epic Games обещават, че новата версия на Fall Guys ще осигури пълна поддръжка на кросплей и крос-прогресия между различните платформи. 21-ви юни е също така и датата на старта на Сезон 1 на играта, както и пускането на новия сезонен пропуск. Той ще може да се поръча чрез новата игрова валута Show Bucks. От Mediatonic уточняват, че докато след 21-ви юни Fall Guys ще може да се сваля единствено от магазина на Epic Games, то тези, които са си поръчали играта от магазина на Valve ще продължат да я играят и да получават достъпа до обновления, нови сезони и съдържание.

„Скоро ще може да играете Fall Guys безплатно на всички платформи! Ще се видим на PlayStation, Nintendo Switch и EGS на 21-ви юни“, написаха Mediatonic в Twitter.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари