Като много други големи игри, предстоящата Fallout 76 също ще бъде поразена от дигиталната чума на микротранзакциите. Но шефът на Bethesda Пийт Хайнс не иска да се тревожите за тях. Говорейки на PAX Aus, той изтъква, че с истински пари може да си купите само козметични предмети, а не такива, които засягат геймплея.

Това е критичен за играта момент, тъй като за разлика от предните части, Fallout 76 е мултиплейър заглавие, в което геймърите мога да се изправят очи в очи с други играчи. Ако имат възможността да купуват по-добра екипировка, това лесно ще наруши баланса и на практика дава възможността… ами, да плащате и да печелите.

Или Pay-To-Win.

Микротранзакциите в играта идват под формата на Atoms, които може да отключите с игра или да си купите с реални пари в Atomic Shop. Bethesda все още не е обявила цените в Atomic Shop, но обещава, че геймърите ще имат повече от достатъчно възможности да ги спечелят, вършейки различни задачи в хода на играта.

„Ако не искате да харчите пари за козметични неща, не е необходимо да го правите. Даваме ви супер много Atoms дори само като играете“, обяснява Хайнс.

Според него, Bethesda винаги е била „от правилната страна“ на дебата за микротранзакциите и се старае да избягва ситуации, които предполагат лесни пари за издателя.

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари
Refund
Refund
3 години

Вчера беше голям смях, 2 часа преди да пуснат бетата за ПЦ лънчера се бъгна и изтри инсталацията на всички.Тия идиоти идея си нямат на колко хора загубиха времето и още по-абсурдно е ако смятат, че с няколко допълнителни часа бета на 1-ви ноември ще компенсират тая издънка.

ХиХи
ХиХи
Отговор на  Refund
3 години

Вместо да получим сингъл плейър еxpansion или нов Fallout получаваме този булшит. Портфейла ми е затворен.

Анионимен
Анионимен
Отговор на  ХиХи
3 години

Преди ревяхте, че няма мулти сега като ви го направиха ревете, че има…