Fallout 76 с безплатен достъп този уикенд за Xbox One, PS4 и PC

3
340

Fallout 76 или онлайн мултиплейър играта, която никой не искаше, но все пак я получи, предлага безплатен достъп този уикенд за PC, Playstation 4 и Xbox One.

Макар и покъртителния старт на това заглавие, за което ревютата ехтяха думите “скучна”, “странна”, “недовършена” и “бъркотия”, както и съпътстващите го скандали около съмнителните решения, които Bethesda в лицето на издател взимаше (включвайки абонаментен план за частни сървъри до нечестни микротранзакции), Fallout 76 тутакси успя плавно да се разрасне. 

С времето играта представи нови режими, включително PvP фокусирания Survival Mode и подобния на battle royale Nuclear Winter. Освен тях, геймплея също внася новости, като инструменти за фотография, варене, дестилиране, тъмници и поредица от нови куестове.

Разбира се, най-голямата актуализация е в лицето на експанжъна Wastelanders от миналия месец, който въведе нова сюжетна линия, локации, врагове, оръжия, система за репутация и не на последно място дългоочакваните NPC-та. До известна степен въпросните промени започват да накланят везните в полза на Fallout 76, макар, че не до такава степен да ахнем от удивление.

Тези от вас, които все пак са любопитни и желаят да тестват трансформираната визия на Fallout 76 могат да свалят напълно безплатно играта още днес, като свободния достъп ще продължи до понеделник, 18 май. В допълнение ще има и бонус XP по време на безплатния период.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари