Ubisoft обявиха безплатен период за игра на Far Cry 5.

Играта излезе през 2018 за конзоли и PC, като ви потапя в привидно идиличната обстановка на малкото градче Хоуп Каунти, Монтана. Избрал Хоуп Каунти за седалище на основания от него култ, Джоузеф Сийд и „Вратата на рая“ замислят нещо наистина зло и само вие може да го спрете.

Безплатният период за игра започва от днес и ще продължи до понеделник, като е достъпен за всички платформи – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC (чрез магазина на Epic Games и Ubisoft Connect) и в Stadia.

Притежателите на Xbox конзола трябва да имат валиден акаунт Xbox Live, докато собствениците на PlayStation могат да я играят безплатно свободно или ако искат да ползват мултиплейъра, да имат PS Plus регистрация.

Far Cry 5 се прие изключително топло, както от медиите, така и от геймърите при своята поява. „Дори и да пренебрегнем огромния пакет със съдържание и се фокусираме над основната сюжетна линия, ние пак получаваме удивително преживяване. Far Cry 5 не е играта, която очаквахме, но е точно това, което трябваше да искаме на първо място“, написаха при излизането на играта от Softpedia в своето ревю за FC5. В момента е ход работата по следващата игра от света на поредицата, която излиза през октомври.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари