Ubisoft Montreal разкриха премиерната дата на следващото голямо допълнение за Far Cry 6 – Lost Between Worlds. То излиза на шести декември и ще се продава на цена от €19.99, като ще е включено и в Game of the Year изданието на играта.

Lost Between Worlds започва с това, че Дани Рохас се натъква на мистериозна същност с името Fai и стреля по нея, което отпраща и двамата в друго измерение. В резултат на това, на нея ѝ се налага да преминава през необикновени пространства, наречени „разриви“. В тях тя ще среща различни предизвикателства, а целта ще е да се научи да управлява разривите и в крайна сметка да се завърне в своето си измерение. Общо 15 на брой ще са въпросните пространства, като всяко от тях ще предлага няколко различни възможни решения за преминаването му с разнообразни среди – от подводно пространство до носеща се във въздуха крепост, обясняват Ubisoft.

Преди появата на Lost Between Worlds вече излезе шестото обновление за FC, което включва различни подобрения и оптимизации за базовата игра. Една от новите характеристики тук е New Game+, който ви позволява старта на ново преиграване с вече съществуваща запазена игра с избор на трудността и запазени придобитите от вас оръжия, екипировка, превозни средства и др. Заедно с това, тези, които обичат да видят и свършат всичко възможно в една игра идва Completionist Aid характеристиката, която следи прогреса ви във всеки от регионите и различните аспекти на играта – от събраните предмети до процент на завършеност.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари