Един от анонсите на Microsoft по време на Е3 бе системата FastStart.

Тази система е специално създадена, за да могат потребителите по-бързо да стартират своите игри.  FastStart използва изкуствен интелект и невронна мрежа за се натрупа статистика и да се определи начина на игра на геймъра и да се коригира зареждането на играта. По този начин конзолата първоначално ще изтегля именно файловете, необходими за по-бързото зареждане и стартиране на играта. Така например, докато потребителят се запознава с примерите и преминава първите нива, фърмуерът на конзолата ще изтегли останалата част от играта. Microsoft заяви, че FastStart двойно намалява времето за зареждане на различните игри.

FastStart ще бъде предоставен на тестерите до края на този месец. Като се има предвид, че съвременните игри вече започнаха да заемат по около 100 GB, FastStart значително ще намали неприятното изчакване, понякога с часове, докато конзолата изтегли необходимите файлове.

Да напомним, че този месец абонатите на Xbox Game Pass получиха Tom Clancy`s The Division, Fallout 4 и The Elder Scrolls Online. А Microsoft закупи няколко игрови студия наведнъж. Това са Ninja Theory, Playground Games, Undead Labs и Compulsion Games, които вече са част от бранда Microsoft Studios и участват в новото структурно направление The Initiative.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за