Fifa 13 за Kinect ще се влияе от гласови команди, но и от ругатни

0
28

Видяхме някои доста интересни приложения на Kinect от най-различни игри, но Fifa 13 може би ще стигне още по-далеч от останалите. The Telegraph публикува репортаж, в който твърди, че Fifa 13 ще слуша чрез микрофона на Kinect, дали играчът използва ругатни или цинизми. Това ще повлияе на съдията във футболния мач, което може да доведе до жълт/червен картон, например.

В Career mode в играта, където играчът ще гради кариера, новата опция ще се отрази и на репутацията му. Друга функция на играта ще включва гласови команди, отнасящи се до смяна на играчи или промяна в организацията на отбора. В други отношения играта ще следва старите си версии, но EA твърди, че изкуственият интелект (AI) във Fifa 13 ще бъде по-креативен.

Fifa 13 е още едно силно заглавие за Kinect. През април Bethesda обяви, че Skyrim ще има ъпдейт, който ще вкара в употреба гласовите команди, позволявайки Ви да викате атаките или да отваряте менюто и др. Други пък са поели по различен път – Kinect Sesame Street окуражава децата да комуникират с героите от екрана, а Nike+ Training мотивира потребителите да тренират повече, използвайки сензорите.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари